Allergi

Fjern allergier med Kinesiologi

Du tror det er løgn, men det er det ikke!

Allergi er en af de hurtigst voksende lidelser i den vestlige verden. At flere mennesker udvikler allergi, skyldes blandt andet den måde vi lever på i dag, en hverdag med for meget stress, vores kost, indeklima, medicin, kemikalier, husdyr m.m.

Allergi er en betinget refleks, hvor et tidligere trauma/chok er linket sammen med det, man reagerer på fx pollen.

Et eksempel på hvordan en allergi kan opstå:

En person cykler i en park omkring starten af maj, hvor der er højsæson for birkepollen. Personen falder af cyklen lige ved et birketræ, personen slår sig, får lidt pollen i næsen og samtidig kommer en hund forbi.

Hjernen kan derefter koble smerten/traume med både hund og birkepollen og personen kan herefter bliver allergisk overfor begge dele.

Hjernen er fantastisk god til at huske og den ønsker altid at beskytte en og advare for eventuelle farer. Så i fremtiden vil den advare personen hver gang den fornemmer/reagerer på en hund eller birkepollen.

Når hjernen advarer på uskadelige indtryk som pollen, dyrehår eller fødevarer, så er det en form for overreaktion og en overreaktion kan behandles.

Behandling

energimedicin uden bivirkninger – nemt og effektivt

Heldigvis er det oftest nemt at behandle en allergi eller overreaktion fra hjernen. Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til, det varierer oftest fra 1-6 behandlinger. Det er vigtigt, at du ikke har benyttet antihistaminer i 24 timer inden behandlingen. Antihistaminer fjerner symptomerne – ikke allergien. Af samme grund anbefaler jeg altid mine klienter om at få en behandling inden pollen sæsonen starter. Det er vigtigt at du følger lægens anvisning med hensyn til medicin.

Jeg benytter en muskel som ”sladrehank” og kan herefter teste hvilket pollen allergen der påvirker dig. Dette kan tydeligt mærkes, da din energi vil blive påvirket hvis allergenet kommer i kontakt med dig.

Når jeg har fundet ud af hvad der påvirker dig, kan jeg ”spørge” din krop om at vise mig, hvornår den begyndte at reagere på allergenet. Din hjerne/krop (celler) husker alt og den gemmer på al ”data”/erfaringer.

Når dette er gjort, afbalancerer jeg årsagen (fjerner stress fra hjernen) og du vil herefter mærke en tydelig forbedring i din allergi reaktion. Nogle nøjes med en behandling, andre har behov for nogle opdateringer efter pollen sæsonen er gået i gang.

Behandlingen er altid meget skånsom, da jeg ikke benytter mig af nogen form for manipulation. Din krop kan helbrede sig selv, nogle gange skal den bare vejledes.

Alle former for allergi, overfølsomheder og intolerancer kan i princippet behandles.

Gratis samtale og viden

Hvis du ønsker en behandling for allergi, er det vigtigt at du kontakter mig via telefon eller mail. Dette, så du ikke kommer forgæves, da jeg har behov for at vide mere om din allergi inden behandlingen.

Jeg har ikke alle fødevarer, dyrehår, husstøvmider m.m. i klinikken, så ofte skal dette medbringes ved første behandling. Første behandling varer altid 1,5 time og hvis der er behov for opfølgning så er det 1 time.

Er du pludselig bleven allergisk overfor jeres kæledyr, er det en god ide at få en behandling inden i afskaffer kæledyret. Mon ikke du kan beholde kæledyret J

Det med småt som her er almindeligt:

* Da en kinesiologisk behandling endnu ikke er videnskabelig dokumenteret, er det vigtigt at understrege at ovenstående er en hypotese om allergier da det endnu ikke er bekræftet og ej heller afkræftet.

Forbedre dit liv allerede i dag.

Venlig hilsen – Balance by Bach ♥️