Anmeldelser

Det siger mine klienter om Balance by Bach!

Katia Olsen

Jeg hørte om Beinta igennem min niece, som blev smertefri (havde et dårligt knæ). Tænkte at det måtte prøves, da jeg for snart 9 år siden fik konstateret brystkræft, og efter kemo og stråler, har døjet med rigtig mange senfølger, samt traume over det.

Igennem flere år har jeg haft mange smerter i en skulder, men havde udsat operation. Er yderligere bleven opereret for en diskusprolaps i nakken. Jeg var nedtrykt og havde svært ved at se fremtiden / lyset.

Min ”rygsæk” var fyldt op, men efter behandling er den bleven meget lettere. Jeg føler en lettelse, men også en tung, men behagelig fornemmelse efter Beintas blide behandling. Når hun pejler sig ind på årstal, rammer hun forbavsende rigtigt, og fjerner diverse traumer.

Min skulder er i fortsat bedring og der er ikke længere behov for en operation. Sindet er løftet og jeg kan igen se lyst på fremtiden. Jeg har fået mere energi og varmen tilbage i min krop.

Tænk, alt det, uden medicin, blokader, operation eller fysioterapi behandling. Føler også at jeg har fået et bedre overblik/kontrol efter at rygsækken er bleven meget lettere.

Jeg vil varmt anbefale Beinta / Balance by Bachs behandling ♥️

Camilla Olsen, Tårnby

Min datter har i længere tid haft ondt i sit knæ og har af flere omgange gået til fysioterapeut uden rigtig bedring. Nu har hun haft 4 behandlinger hos Balance by Bach og hendes smerte er væk. Vi kan varmt anbefale Balance by Bach til krop og sjæl 🙏

Mette Nordlund, Tårnby

Jeg har haft fuglefobi i meget slem grad i næsten 70 år. Den fobi fjernede Beinta med 1 behandling.
Jeg kan på det varmeste anbefale Balance by Bach .

Hella Bach, Helsingør

Jeg havde en hel igennem vild oplevelse hos søde Beinta / Balance by Bach.
Jeg lider af diskusprolapser, revnet bruskskive, seneskedehinde betændelse, Fibromyalgi mv. og Beinta fik ting til at ske inde i min krop og sind, som er svært at forklare, men som skal opleves!

Mine smerter var mindre, da jeg gik derfra og jeg havde et helt andet overskud, samt en wauw oplevelse af hvilken en fed og surrealistisk tur min krop havde været under.

Jeg kommer helt sikkert igen, trods den lange køre tur, for det er det hele værd.
1000 tak ♥️

Kari-Ann Saeed, Tårnby

Beinta er en meget dygtig kinesiolog og jeg er helt målløs over hendes behandlinger. Det er fantastisk at opleve på egen krop, hvordan kinesiologi kan have så stor en effekt på både det fysiske og psykiske.

Specielt når man intet kendskab har til det inden. Har fået hjælp til at sove igennem, indre ro og smerter i skulder. Jeg kan varmt anbefale Beinta ♥️♥️♥️

Grethe Bie Jensen, København S

Beinta/Balance by Bach er en oplevelse for sig. Hun har en helt unik indfølingsevne, og behandling for næsten hvad som helst, som er i ubalance og kan virkelig anbefales. Jeg vil helt sikkert gøre det til en månedlig oplevelse at få en behandling/afbalancering. Det vil holde mig i form på alle planer. 

Ginnie Lodskou Barfod, Tårnby

Jeg har haft mange konstante smerter i min højre skulder/skulderblad i ca 2,5 år – jeg har prøvet med div. massage og Kranio Sakral terapi. Mine smerter er gået fra 8 til 1 (på en 10-skala) efter 1. behandling🤩
Jeg valgte dog yderligere 2 behandlinger, da jeg havde lidt flere issues jeg skulle have ryddet op i (alt har en årsag).

Dette er nok noget af det bedste, jeg længe har gjort for mig selv, både mht skavanker men i højeste grad – selvforståelse😍 ‘Balance By Bach’ er hamrende dygtig, kompetent og nærværende og får min absolut bedste anbefaling👍👍👍  

Poula Vesturklett, Helsingør

Jeg har fået 2 behandlinger hos Balance by Bach. Det har virkelig været en god og også lærerig oplevelse .

Især testen med fødevarer var en øjne åbner . Dagen efter min første behandling løb jeg 12 kilometer ud i et, og det overraskede mig, da jeg kun plejer at købe 5-7 km. Jeg følte mig helt enkelt mere rolig i kroppen og fyldt med energi ♥️ tak ♥️