Depression – udbrændthed

Kinesiologi_bekæmper depression1

En rørende historie.

Anonym klient – Balance by Bach takker for at historien kan deles og respekterer at hun vil være anonym. Historien er skrevet i tæt samarbejde med klienten.

En søndag i marts 2019 blev jeg ringet op af en kvinde omkring de 50 år, der bookede en akut tid og ønskede behandling hjemme hos sig selv. Hun kunne ikke komme ud af sengen, var ked af det hele, talte usammenhængende og græd i telefonen. I følge hende var jeg det sidste håb, inden en indlæggelse på psykiatrisk hospital.

Hun havde aldrig prøvet kinesiologi før. Kvinden oplyste, at hun led af depression og var under medicinsk behandling (antidepressiv medicin) og havde gjort det i nogle år. Nu var depressionen pludselig bleven meget værre og hun kunne ikke klare det mere. Ifølge hende lå depressionen på 10 på en skala fra 1-10, hvor 10 er det værste. Hun klarede kun at komme på arbejde, resten af tiden lå hun i sengen, havde opgivende tanker, var ked af det, havde følelsen af håbløshed og sortsyn. Hun forstod ikke hvorfor, det pludselig var bleven så meget værre, normalt lå hun på 5-6 på skalaen. Hun havde et job hun var glad for, en skøn og kærlig familie, en god økonomi, et dejligt hjem og for hende, intet specifikt at sætte fingrene på.

Klienten fortalte mig, at hun havde været igennem en meget presset / stressende periode på flere måneder og følte sig helt udbrændt, men at gråden og tristheden var kommet en specifik dag hvor hun støder på en person, der stod på et rækværk højt oppe, personen var træt af dage og ønskede at tage sit eget liv. Der opstod en del tumult, en lang historie, hvor hun heldigvis formåede at hjælpe personen og få personen indlagt, da vedkommende var til fare for sig selv.

Min klient fik et CHOK og blev så rystet over oplevelsen, at hun måtte gå hjem i seng. De næste uger tilbragte hun al fritid i sengen og var meget trist, opgivende og konstant grådlabil.

Under selve behandlingen, fandt vi ud af, at tristheden blev frem trigget/udløst af en ulykke som skete, da klienten var 23 år.

Jeg spurgte klienten om hvad der var sket da hun var 23 år. Hun fortalte, at hun en dag som 23 årig, var kommet hjem fra arbejde som normalt og telefonen ringede.  Hun tog telefonen og fik her beskeden om, at hendes far var død i en drukneulykke. Hun måtte derefter fortælle dette videre til resten af familien. Moren (der havde problemer med hjertet) faldt om på gulvet og hendes søster gik i chok og stirrede tomt ind i væggen. Hun havde ikke tid til selv at reagere, men måtte straks have fat i lægevagten for at tilse hendes moder. Moderen kom sig heldigvis. De kommende dage måtte hun ordne alt det praktiske, da både mor og søster fortsat var i chok. Hun var selv kun 23 år.

Efter denne første behandlingen kom klienten igen ned på 5-6 på skalaen. I skrivende stund er det ca. 8 mdr. siden at min klient fik denne afbalancering, den har holdt hende stabil og hun har fået nogle flere behandlinger. I dag er hun ved at trappe ud af sin antidepressiva medicin i tæt samarbejde med sin egen læge. Hun har valgt at få en afbalancering hver gang hun går ned i dosis.  – symbol hjerte

Ifølge min klient så er kinesiologi det eneste der har fungeret på hende, hun har tidligere igennem årene haft mange samtaler med psykiater, psykolog og egen læge. Det var selvfølgelig rart at have noget at tale med om problemerne, men hun følte ikke at de hjalp hende. Medicinen havde hun ikke kunnet være foruden i de år.

Min egen teori på dette: Min klient havde aldrig fået arbejdet med sit eget chok over sin fars pludselig død og specifikt selve chokket over ”den forfærdelige nyhed over telefonen”. Det var dette, der blev frem trigget over chokket hun fik, da hun (stresset og udbrændt) mødte denne person der ønskede at tage livet af sig selv.

Som 23 årig havde hun været nødt til at lægge låg på sit eget chok for at hjælpe sin mor og søster. Sorgen over farens død havde hun gennemarbejdet. Jeg behandler ikke selve sygdommen, men de underliggende energetiske forstyrrelser, som kan være årsagen til sygdommen.

Vil du også have hjælp med at få din balance tilbage?