Om mig

Hvem er mennesket bag Balance by Bach

Hej – Jeg hedder Beinta Bach, er født i 1972 år og opvokset på Færøerne. Jeg har to børn, en dreng fra 2006 og en pige fra 2004 og er skilt fra børnenes far.

Da jeg var omkring 20 år flyttede jeg til Danmark for at tage Social- og Sundheds assistent uddannelsen. Efter uddannelsen fik jeg arbejde på Svangreambulatoriet og fødeafdelingen på Herlev Hospital. Min fritid blev brugt på roning og vennerne.

Efter nogle år som social og sundheds assistent var jeg i en trafik ulykke, jeg var sygemeldt i godt et halvt år og måtte skifte jobbet ud med et kontor job. Jeg fik et arbejde i en økonomi afdeling hos BCD-Travel, var der nogle år og fik så et job hos Thomas Cook Airlines også i en økonomi afdeling, senest som System Specialist.

Drømmen om at arbejde med mennesker igen har dog altid været til stede hos mig. Jeg vidste bare ikke som hvad, det var i hvert ikke, at give medicin til mennesker og ej heller noget der ligner manipulation.

Kinesiologi blev min passion

Der er mange årsager til at jeg i sin tid tog på et 10 dages grundkursus i kinesiologi. I bund og grund havde jeg behov for nogen hjælp som sundhedssystemet ikke kunne tilbyde. Jeg kendte intet til den ”alternative behandling” og havde altid troet at det var nogle plattenslagere. Så at skulle booke en tid hos en kinesiolog som jeg ikke havde erfaringer med, var svært for mig. Specielt fordi hvis, jeg tog til en kinesiolog og det ikke fungerede, så tror jeg at min ”dør” for altid ville være lukket for det alternative. Derfor var min plan at tage på et kursus først, for selv at opleve om det var noget hold i det eller ikke. På den måde kunne jeg se om det fungerede eller ikke, inden jeg bookede en tid. Jeg valgte at tage et 10 dages kursus på Fyn.

Da jeg skulle præsentere mig til kurset, sagde jeg selvfølgelig mit navn, hvad jeg havde lavet tidligere etc. og afsluttede det med at sige, at jeg ville opleve mirakler førend jeg troede på kinesiologi. På 6 dagen fik jeg et mirakel, da Birgit min lærer, rettede op på en gammel skade i mit haleben, som havde forvoldt mig mange smerter igennem årene. Det tog hende under en time. Fra den dag, ville jeg være kinesiolog og det kunne kun gå for langsomt. For mig er Kinesiologi bleven en passion og jeg håber og beder til at jeg kan være med til at få det mere udbredt både i Danmark og på Færøerne. Det er så vildt hvad man kan med kinesiologi.

Så nu har jeg igen et arbejde hvor jeg kan hjælpe mennesker ved kun at benytte energimedicin – uden bivirkninger, jeg behøver vel ikke at fortælle dig at jeg elsker mit job, vel? 😉

Jeg håber at jeg også kan få lov at hjælpe dig.

Få din balance tilbage

Tøv ikke med at kontakte mig allerede idag for at få et bedre liv – du vil ikke fortryde det.