Trauma Bipolare Refleksterapi

Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.

Er en metode, der fremkalder indre ro i hele nervesystement, afhjælper stress og forløser gamle traumer.

Langt de fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssige overstimulering og indre uro til følge. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for indre RO-givende behandling. 

Denne behandling er en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan. De to poler, ansigt og fødder, deraf navnet. Fantastisk redskab til forebyggelse af stress.

HVEM KAN METODEN BRUGES TIL:

Metoden kan anvendes til alle aldre – børn, unge, voksne og ældre.

Blandt andet til reduktion af:

-Stress

-Trauma

-Emotionelle Ubalancer

-Mentale Dysfunktioner

-Depression

-Udbrændthed

Med denne metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – at opnå en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. 

Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. 

Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

Trauma Bipolare Refleksterapi – Avanceret ansigts- og fodzoneterapi er udviklet af Lone Sørensen og er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

  • Behandlingstid er ca. 70-90 minutter 
  • Punkter og zoner stimmuleres manuelt. Der anvendes rosen- eller hybenolie som er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer.
  • Drik gerne rigeligt med vand efter behandlingen.

Find en tid i kalenderen ved at klikke på dette link >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *