Varmeste anbefaling

Jeg vil varmt anbefale Beinta / Balance by Bachs behandling.

Endnu en glad klient.

Jeg hørte om Beinta igennem min niece, som blev smertefri (havde et dårligt knæ). Tænkte at det måtte prøves, da jeg for snart 9 år siden fik konstateret brystkræft, og efter kemo og stråler, har døjet med rigtig mange senfølger, samt traume over det.

Igennem flere år har jeg haft mange smerter i en skulder, men havde udsat operation. Er yderligere bleven opereret for en diskusprolaps i nakken. Jeg var nedtrykt og havde svært ved at se fremtiden / lyset.

Min ”rygsæk” var fyldt op, men efter behandling er den bleven meget lettere. Jeg føler en lettelse, men også en tung, men behagelig fornemmelse efter Beintas blide behandling. Når hun pejler sig ind på årstal, rammer hun forbavsende rigtigt, og fjerner diverse traumer.

Min skulder er i fortsat bedring og der er ikke længere behov for en operation. Sindet er løftet og jeg kan igen se lyst på fremtiden. Jeg har fået mere energi og varmen tilbage i min krop.

Tænk, alt det, uden medicin, blokader, operation eller fysioterapi behandling. Føler også at jeg har fået et bedre overblik/kontrol efter at rygsækken er bleven meget lettere.

Mange hilsener

Katia Olsen